Skip to main content

Royal Caribbean

FÅ FULLT UTBYTTE AV FERIEN DIN

Ferietiden er dyrbar - sørg for å gjøre hvert øyeblikk minnerikt. Royal Caribbean® cruiser deg med til uforglemmelige steder som vi lover deg er "bucket-liste" verdige. I tillegg kan vi friste med private øyer som bare Royal Caribbean® kan frakte deg til. Med mer enn 300 destinasjoner, er vi sikre på at det finnes et cruise for enhver smak.

Cruise with Confidence: 

Muligheten til å avbestille ditt cruise med seilingsdato før 31.juli.2020 uansett årsak. Avbestillingen må skje senest 48 timer før seiling, og man mottar et 100% Future Cruise Certificate (som er gyldig frem til 31.12.2021) for samme prisen man betalte for cruiset. 

Kampanjer 

Kort om destinasjonene:

Karibien og Bahamas – 7000 forente øyer:

La deg fortrylle av det krystallklare, blå havet på de uberørte, hvite sandstrendene i Karibien. Utforsk gamle ruiner og kolonibyer. Eller gå en tur gjennom områdets tropiske regnskog og se tåkedekte fjell og skjulte fosser.

Family beach vacation

Europa – varme hav og isdekte land:

Oppdag Europas ville skjønnhet, fra de herlige strendene på Den kuriske landtunge i Litauen til skimrende havner på Spanias Costa del Sol. Eller se historien komme til live, enten du er vitne til evigheten i Roma, går i vikingenes fotspor langs Norges vestkyst eller oppdager keltiske tradisjoner i Irland og Skottland.

Marseille

Alaska – den siste utpost:

Alaska er like stort som det er vilt, med fossende vann og uberørt dyreliv. Enten du ser hvalene plaske i Stillehavet, stirrer opp mot ruvende isformasjoner som Hubbard-breen eller reiser med tog helt inn til siste utpost på Anchorages Coastal Classic Railroad, vil Alaska oppfylle enhver oppdagelsesreisendes ønsker.

RCI OV Alaska RET Royal CMYK

Nord-Amerika – eventyr fra kyst til kyst:

Fra den stjernespekkede kulturen i California til fjellene i Alaska og Canada, og fra det turkise vannet på Hawaii til surfe- og ølkulturen i San Diego, et vestkyst-cruise inkluderer Nord-Amerikas mest mangfoldige og eksotiske steder.

RCI RD Alaska Aug2018 Aaron Fam SKAGWAY 528A6536 RET CMYK

Asia – utforsk Østens mysterier:

Fra sine livlige byer til sine hemmelige daler; Asia er fullpakket med kultur og naturlig skjønnhet. Lær deg å dykke eller dra på fjellklatring langs Thailands fantastiske strender, som Phra Nang, eller nyt solen på den fjerntliggende øya Langkawi i Malaysia. Besøk den berømte muren i Kinas dramatiske fjellandskap, eller bestig ikoniske Mount Fuji i Japan.

Shanghai

Sør-Stillehavet – Endeløse nyanser av grønn og blå:

Nyt livet på en tropisk øy og bruk dagene på å utforske det rikholdige Stillehavet i ferien din. Svøm med havskilpadder, lek med delfiner og dykk med tropiske fisker. Besøk øyene i Sør-Stillehavet, finn frem din indre utforsker og dykk ned i de mangfoldige kulturene og den utemmede faunaen som gjør øyene så unike.

australia

Spesialcruise – Cruise som seiler over hele kloden

Stillehavscruise og Atlanterhavscruise byr på et vell av avslappende dager på sjøen, avbrutt av besøk til havner der du kan utforske den lokale kulturen og spennende natur. Transatlantiske cruiseseilinger inkluderer en kombinasjon av by- og øystopper, og tar deg fra strendene på Bahamas til museene og kirkene i europeiske hovedsteder. Prøv et cruise i Stillehavet for fantastiske strandbesøk og gåturer i tropiske og vulkanske landskap.

RCI OA LABADEE 122019 CC YouthFam LISIEWSKI DRONE 215 RET CMYK

Tekst og bilder hentet fra: Royal Caribbean International.

 

Direkte fra Norge
Vi flyr til nye og spennende destinasjoner i Europa direkte fra Norge.
 
Direkte til Sol og Varme
Savner du sommeren? Ta deg en tur direkte til en av våre opplevelsesrike destinasjoner.
 
Direkte samarbeid
Vi hjelper deg med neste gruppereise, vennetur eller firmaevent. Er dere en stor gruppe som skal på tur? Ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte reise for dere.