Skip to main content

Radisson Blu Golden Sands Resort and Spa (Hotellstandard: 5 stjerner)

Med beliggenhet på den nordvestlige kysten av øya, ligger Radisson SAS Resort & Spa, Malta Golden Sands på den praktfulle bredden av Golden Bay Beach, i nærheten av Mellieha. Dette fantastiske Beach Resort hotellet tilbyr alt du kan ønske deg fra et eksklusivt spa-hotell, inkludert panoramautsikt og lett tilgang til sand og blått krystallklart saltvann. Det har innendørs basseng og flere utendørs bassenger.

I tillegg til soling, bading og andre strandaktiviteter, ligger hotellet Mellieha i nærheten av en rekke lokale attraksjoner, som Mosta Dome og St. Paul's Bay, kun 5 kilometer unna. Det er 20km til flyplassen.

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din ferie på Middelhavet, tilbyr dette spa-anlegget på Malta spektakulære rom som har nydelig utsikt til det omliggende landskapet med balkonger og mange vinduer. Etter en dag med opplevelser i solen kan du trekke deg tilbake til rommet eller suiten for å nyte det elegante interiøret og moderne fasiliteter, alle rom har minibar og gratis høyhastighets Wi-Fi.

Bespisning er også en glede på Golden Sands Resort, med 4 restauranter på stedet og 3 barer- perfekt for å nyte små og store anledninger over mat og drikke. Hotellet har også 2 bassengbarer.

Når du ikke er opptatt med å nyte sand og sjø, kan du også dra nytte av 5-stjerners tjenester på hotellets spa. Conciergen kan ordne med barnepass mens du slapper av med en massasje. I tillegg har Malta Hotel 12 attraktive konferanserom som egner seg for bedrifts-og sosiale tilstelninger, med den største plassen som er i stand til å arrangere opptil 900 delegater.

Skatter og avgifter

Maltas regjering har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved innsjekking, enten kontant eller med kort, og gjelder for alle gjester som har fylt 18 år. Beløpet er 0,5 euro pr. person pr. natt, opptil et maksbeløp på 5 euro.

Les mer om hotellet HER

Kart

Direkte fra Norge
Vi flyr til nye og spennende destinasjoner i Europa direkte fra Norge.
 
Direkte til Sol og Varme
Savner du sommeren? Ta deg en tur direkte til en av våre opplevelsesrike destinasjoner.
 
Direkte samarbeid
Vi hjelper deg med neste gruppereise, vennetur eller firmaevent. Er dere en stor gruppe som skal på tur? Ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte reise for dere.