Skip to main content

MSC Cruises

Opplev verden med msc cruises

KAMPANJER

MIDDELHAVET:

Under en seiling i Middelhavet med MSC Cruises kan du oppdage det beste av kultur, tradisjoner og monumenter som har beriket disse kystene i århundrer.

Et middelhavscruise gir deg muligheten til å oppdage regionens land, mennesker og tusenvis av år med historie, akkurat som gamle seilere da de seilte fra Italia til den greske øyverdenen. Når du reiser med MSC Cruises får du muligheten til å se nærmere på Italias interessante historiske havner, fra Bari til Venezia og fra Genova til Napoli. Du kan beundre de sjarmerende franske byene som Cannes, og få oppleve den Spanske kulturen i Barcelona, Malaga, Valencia og Ibiza.

Bli med på utflukter organisert av våre ansatte og nyt det greske solskinn mens du besøker kjente historiske steder eller opplever kroatisk musikk og mat på vei østover.

Du blir kjent med både Svartehavet og Israel under cruiseturen i Middelhavet med MSC Cruises. Og dersom du ikke bare nøyer deg med Middelhavet, kan du velge et cruise som går lengre unna, gjennom Gibraltarstredet, og gjøre et raskt besøk til den portugisiske kysten, med Lisboa og Funchal, og deretter gå videre helt til Kanariøyene. Med MSC Cruises har du Italia, Spania, Marokko og Tunisia, øst og vest innen rekkevidde.

KARIBIEN:

Det er ingen tvil om at Karibien alltid har vært en av de vakreste og mest fascinerende destinasjoner i verden. En drømmetur for enhver turist som vil slappe av i praktfulle omgivelser, omgitt av lange hvite sandstrender, palmer, eksotiske frukter, korallrev med fargerike tropiske fisker og vakkert turkist vann. Det er vanskelig, praktisk talt umulig, og ikke bli påvirket av den utrolige ferden som tilbys på disse øyene, fra Barbados til Jamaica, fra Saint Lucia til Bahamas, fra Guadeloupe til Trinidad og Tobago. Drøm deg bort til lyden av bølgene og unn deg litt shopping og uteliv i Miami eller Mexicos mystiske Costa Maya. Alt dette i en atmosfære der tiden ser ut til å ha stått stille lenge. Plutselig er du her i en eldgammel verden av koloniale landsbyer, romplantasjer og piratviker.

OCEAN CAY

MSC sin egen private paradisøy på Bahamas, som ligger 10 mil øst for Miami. Øya er designet på en måte som gjør at gjestene omringes av naturens skjønnhet, og tar del av vakre strender og fargerike korallrev. MSC Cruises har med hjelp av marinebiologer gjenskapt havbunnen, i tillegg har de plantet 75 000 planter og busker og 5000 palmer.

Verdensklasse strender: Her kan du nyte hvite strender, hver med sin sjarm og stil. Det største strandområdet består av North and South Beach. Sunset Beach er den lengste stranden på øya, nesten en kilometer lang. Totalt er det 7 fantastiske strender på øya.

Aktiviteter: For de som ønsker et mer aktivt opphold, er det et bredt spekter av spennende aktiviteter både over og under vannoverflaten. For eksempel; Safarisnorkel, kajakkpadling eller Paddleboard.

Avslapping: I Ocean Cays vakre miljø kan du glede deg over spesielle behandlinger på deres prisbelønte MSC Aurea Spa. Velg mellom et utvalg av avslappende kropp- og ansiktsbehandlinger.

Mat og drikke: På dette luksuriøse reisemålet er buffé på restauranten Seakers Buffet inkludert. Du kan også når som helst gå ombord på skipet for å spise. Har du drikkepakke under Cruiset inkluderer dette også på Ocean Cay, men med et litt annet utvalg. Det er også 8 forskjellige strandbarer å velge mellom.

Din egen øy: Ocean Cay MSC Marine Reserve er omgitt av to mindre øyer, hvorav den ene kan leies privat for dagen (maks. 30 gjester). Når du leier øya for en dag får du inkludert: en båt, festtelt, solstoler, mat og drikke.  

Miljø: Engasjementet for miljøvern og ansvarlig turisme gjenspeiles i driften av øya med bærekraftige metoder. Øya er utstyrt for å minimere sitt miljøavtrykk og en rekke tiltak har som mål å redusere den totale miljøpåvirkningen.

NORD-EUROPA:

En seiling i Nord-Europa med MSC Cruises byr på en interessant og uvanlig reiserute, fra De britiske øyer til Skandinavia, via Østersjøen og Russland eller Norges fjorder. Vi utforsker noen av planetens mest avsidesliggende og uberørte områder der naturen vises av all sin prakt.

Fra nordlyset til spektakulær utsikt som for eksempel de norske fjordene, blir cruisereisen din en unik opplevelse. Vi seiler forbi vakre slott og breer under midnattssola, mellom noen av verdens mest fascinerende byer som Hamburg, Helsingfors, Stockholm, Amsterdam, Tallinn og St. Petersburg, samt små, pittoreske lokalsamfunn som Warnemünde i Tyskland, og Stavanger og Molde i Norge – hele veien opp til den mystiske Nordkapp ved Nord-Arktis, der bare Svalbard ligger nærmere Nordpolen.

Et cruise er den beste måten å oppdage verdensdeler der alle de mystiske sagn og historier lever videre.

DE FORENTE ARABISKE EMIRATER:

Mellom historie og fremtid

Skjem deg selv bort på dette luksuriøse cruise med MSC Cruises, en gammel tradisjon som er en del av fremdriften som Emiratene har gjort de siste årene: Abu Dhabi og Dubai vil overraske deg med dristig, futuristisk arkitektur. Der det en gang bare var ørken, finner du i dag verdens høyeste bygninger, de mest luksuriøse hotell og dristige arkitektur side om side med historiske palasser og rester fra den rike historien om den arabiske verden. Disse seilingen tar deg også til Sir Bani Yas, øya som lar deg oppleve strendene i drømmene dine – eller hvorfor ikke dra på en unik safari mellom mangrover og ørkensafari med vakker utsikt? Ikke gå glipp av den fantastiske Oman-bukten og dens spektakulære korallrev Muscat, hvor du fremdeles kan føle den fortryllende atmosfæren som på tusen og en natt.

NORD-AMERIKA:

USA og Canada trenger ingen introduksjon. MSC Cruises tar deg med på en reise inn i sjelen til Nord-Amerika, for å besøke stedene der disse landene tok sine første skritt. Du kan blant annet oppleve Victoria St John, New Brunswick, det pastorale landskapet på Prince Edward Island og dets hovedstad Charlottetown, Sydney og Halifax i de to endene av skogkledde Nova Scotia og gamle Quebec City på strendene i St. Lawrence River. MSC Cruises har valgt det beste fra Canada med utsikt over Atlanterhavet for å tilby en blanding av tradisjon og nåtid, alltid i nær kontakt med den uendelige naturen som banker på byenes dører. For USA tilbyr MSC Cruises høydepunktene på østkysten: elegansen i New England som ligger i New Port, utsikten fra forfedrene i Maines i den fortryllende Bar Habor, og til slutt roen i Massachusetts og dens hovedstad Boston, rik på historie og kultur, og i dag også en moderne, dynamisk by.

INDIA:

VERDENS CRUISE 2021:

Seil med MSC Poetry på et helt nytt 118-netters cruise rundt om i verden, avgang fra 07.januar, 2021. Gå ikke glipp av sjansen til å besøke 52 fantastiske destinasjoner i 31 land!

Nedenfor er noen av de kule stedene du vil oppleve:

Puerto Limon (Costa Rica), San Francisco (USA), Honolulu (USA), Sydney (Australia), Tokyo (Japan), Shanghai (Kina), Hong Kong (Kina), Da Nang (Vietnam), Singapore, Akaba (Jordan).

Om bord på det vakre skipet MSC Poetry – MSC Cruises ‘dikt til havets skjønnhet’, vil gjestene oppleve en verden av komfort, skapt for å overraske og glede. Det er så mye å glede seg over, fra den spektakulære foajéen til Zen Garden, en autentisk japansk sushibar, og MSC Aurea Spa-avdeling med dampbadstue, badstue og guddommelig massasje for å skjemme bort kropp og sjel – det perfekte stedet å slappe av. For de mer aktive er det til og med en basketball- og tennisbane, shuffleboard, topp moderne treningsstudio og minigolfområde. I tillegg er det 3 svømmebassenger, 4 boblebad og et gigantisk bassengområde med kinoskjerm, for å nevne noe.

15 utflukter er inkludert i bookingen, og andre utflukter kan selvfølgelig bookes både på forhånd eller under cruiset. I tillegg vil en drikkepakke være inkludert og 30% rabatt på alle vaskeritjenester.

På denne «once-in-a-lifetime» seilingen, vil MSC Cruises belønne medlemmene gjennom å tredoble medlemskapspunktene for opplevelseskategorien valgt på bookingen, slik at medlemmer av MSC Voyagers Club kan glede seg over alle ekstra privilegier med en gang!

// Tekst og bilder er hentet fra MSC Cruises 

Direkte fra Norge
Vi flyr til nye og spennende destinasjoner i Europa direkte fra Norge.
 
Direkte til Sol og Varme
Savner du sommeren? Ta deg en tur direkte til en av våre opplevelsesrike destinasjoner.
 
Direkte samarbeid
Vi hjelper deg med neste gruppereise, vennetur eller firmaevent. Er dere en stor gruppe som skal på tur? Ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte reise for dere.