Skip to main content

Marriott Malta Hotel and Spa (Hotellstandard: 5 stjerner)

Malta Marriott Hotel & Spa ligger få meter fra Ballutastranden, ved siden av en rolig strandpromenade i kosmopolitiske St. Julian's.

Det nylig renoverte hotellet kombinerer luksuriøs sjarm og avslappende spafølelse. Her finner du velutstyrte rom og luksuriøse suiter.

Med fem ulike restauranter og to barer, har hotellet noe for enhver smak. Det eksklusive møtestedet Taro med moderne mat, Nori med sine eklektiske cocktailer og asiatiske gatemat, og M Club Lounge med sin spektakulære utsikt – for å nevne noe.

Et lekkert takbasseng gir deg tid til å nyte solen på beste vis, mens spaet tilbyr en rekke deilige behandlinger, samt boblebad, badstue og dampbad. For den aktive har hotellet eget treningssenter og squashbane. Hotellet tilbyr også 15 000 kvadratmeter med allsidige møte- og bankettområder.

Ca 20 minutters kjøretur fra hotellet finner du Valletta, en europeisk kulturhovedstad.

Skatter og avgifter

Maltas regjering har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved innsjekking, enten kontant eller med kort, og gjelder for alle gjester som har fylt 18 år. Beløpet er 0,5 euro pr. person pr. natt, opptil et maksbeløp på 5 euro.

Les mer om hotellet HER

 

Kart

Direkte fra Norge
Vi flyr til nye og spennende destinasjoner i Europa direkte fra Norge.
 
Direkte til Sol og Varme
Savner du sommeren? Ta deg en tur direkte til en av våre opplevelsesrike destinasjoner.
 
Direkte samarbeid
Vi hjelper deg med neste gruppereise, vennetur eller firmaevent. Er dere en stor gruppe som skal på tur? Ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte reise for dere.