Skip to main content

Intercontinental Hotel (Hotellstandard: 5 stjerner)

InterContinental Malta ligger i det populære St. Julians-området. Dette 5-stjerners hotellet er i nærheten av Paceville og har sin egen private strand ved St George's Bay.

De klimatiserte og lydisolerte rommene har gratis Wi-Fi, 42” LCD-TV med rikt utvalg av kanaler og filmer, eget bad med separat bad og dusj, kostnadsfrie badeprodukter, hårføner, kaffe- og tekoker, minibar og møblert balkong.

Hotellet har eget spa med et rikt utvalg av behandlinger, inkludert badstue og behandlingsrom, innendørs- og utendørsbasseng og en sandstrand med badehytter, solsenger og parasoller.

Du kan også nyte avslappende stunder i lobbyen, på takterrassen eller i hagen.

Hotellet har fem restauranter: Paranga, Waterbiscuit, Harruba, Al fresco og Narcis. Disse serverer sjømat, buffé og internasjonale retter. Det er også tre barer, inkludert på stranden og ved bassengkanten.

Gjestene elsker å spasere langs Sliema Promenaden og besøke de historiske stedene i Mdina og Valletta.

Skatter og avgifter

Maltas regjering har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved innsjekking, enten kontant eller med kort, og gjelder for alle gjester som har fylt 18 år. Beløpet er 0,5 euro pr. person pr. natt, opptil et maksbeløp på 5 euro.

Les mer om hotellet HER

 

 

 

 

 

Kart

Direkte fra Norge
Vi flyr til nye og spennende destinasjoner i Europa direkte fra Norge.
 
Direkte til Sol og Varme
Savner du sommeren? Ta deg en tur direkte til en av våre opplevelsesrike destinasjoner.
 
Direkte samarbeid
Vi hjelper deg med neste gruppereise, vennetur eller firmaevent. Er dere en stor gruppe som skal på tur? Ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte reise for dere.