Skip to main content

Hvem er Turs?

Ekte reiseglede – direkte til din drømmedestinasjon

Vi i Turs jobber for å etablere nye, spennende charterruter fra Norge til sydligere strøk. I første omgang benytter vi nylig privatiserte Haugesund Lufthavn Karmøy som avreisested, men vi vil også se på mulighetene for å fly fra andre byer i Norge – og muligens utlandet – på sikt. 

Hovedkonseptet er å tilby pakketilbud med både fly og hotell til våre håndplukkede destinasjoner, men du kan også bestille separat. Malta er første reisemål, og vi regner med å åpne bookingen til denne undervurderte og opplevelsesrike middelhavsperlen høsten 2019. Flere reisemål vil komme, og de kommuniseres naturligvis først til de som har meldt seg på vårt nyhetsbrev, Turistinformasjon. Følg oss også på sosiale medier for inspirasjon, nyheter og det som er aktuelt i Turs.

Bor du ikke på Haugalandet? Ingen problem! Våre ruter samkjøres med ruteflyene til Haugesund, så Malta blir snart lett tilgjengelig for hele Norge. Vi er behjelpelige med å booke hele reisen fra ditt hjemsted.

Vi tilbyr også gruppereiser og temareiser til hele verden og skreddersyr etter ønske. Nøl ikke med å ta kontakt for større eller mindre forespørsler!

Vi er her for å gi deg direkte reiseglede!

Direkte fra Norge
Vi flyr til nye og spennende destinasjoner i Europa direkte fra Norge.
 
Direkte til Sol og Varme
Savner du sommeren? Ta deg en tur direkte til en av våre opplevelsesrike destinasjoner.
 
Direkte samarbeid
Vi hjelper deg med neste gruppereise, vennetur eller firmaevent. Er dere en stor gruppe som skal på tur? Ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte reise for dere.