Skip to main content

Hilton Malta (Hotellstandard: 5 stjerner)

Hilton Malta i byen St. Julian's tilbyr et avslappende sted for å nyte solstrålene og et forfriskende bad i Middelhavet året rundt.

Alle rommene har flott utsikt over hagen eller sjøen. TV i alle rom, og Wi-Fi på rommet tilgjengelig mot gebyr.

Oppgrader til en suite eller executive rom for romslige sittegrupper og gratis frokost.

Ta en deilig svømmetur i et av de 4 flotte utendørsbassengene eller oppvarmede innendørsbassengene. To egne bassenger for barn. Gjestene kan også nyte hotellets spa, Myoaka 5 Sense spa, eller holde møter i konferansesenteret med plass til 1330 personer.

Hotellet har 5 restauranter med variert og god meny, deriblant middelhavsmat og thailandske retter. Du kan også nyte forfriskende drinker i en av hotellets tre barer.

Eventyrere kan kose seg med vannsport og dykking på Merkanti Beach Club.

Hilton Malta ligger 20 minutter fra Malta Internasjonale Lufthavn, og 15 minutter fra hovedstaden Valletta som er en del av UNESCO World Heritage.

Skatter og avgifter

Maltas regjering har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved innsjekking, enten kontant eller med kort, og gjelder for alle gjester som har fylt 18 år. Beløpet er 0,5 euro pr. person pr. natt, opptil et maksbeløp på 5 euro.

Les mer om hotellet HER

 

 

 

 

 

 

 

Kart

Direkte fra Norge
Vi flyr til nye og spennende destinasjoner i Europa direkte fra Norge.
 
Direkte til Sol og Varme
Savner du sommeren? Ta deg en tur direkte til en av våre opplevelsesrike destinasjoner.
 
Direkte samarbeid
Vi hjelper deg med neste gruppereise, vennetur eller firmaevent. Er dere en stor gruppe som skal på tur? Ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte reise for dere.