Skip to main content

Cruise

Opplev din neste cruiseferie sammen med oss. Vi tilbyr en rekke cruisereiser, og har turer for enhver smak. Frister det med krystall blått hav, hvite strender og total avslapping kan vi anbefale et av cruisene i populære Karibia. Er du derimot av den mer eventyrlystne med et ønske om å oppleve spennende natur og kultur, kan vi friste med et cruise i Asia, hvor du blant annet kan oppleve Kina og Japan. Vi tilbyr cruise med Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, MSC Cruises og Hurtigruten, og vi gleder oss til å hjelpe deg.

Vi finner din neste cruisereise, og tilpasser den etter dine ønsker og behov. Vi skreddersyr reisen din fra A til Å, slik at alt du trenger å tenke på - er nedtelling til din neste cruiseferie. Direkte avslappet.

Ønsker du et tilbud? Kontakt oss på 920 71 737 eller send oss en mail til post@tur.no. Så tar vi en hyggelig cruise prat.

 

Direkte fra Norge
Vi flyr til nye og spennende destinasjoner i Europa direkte fra Norge.
 
Direkte til Sol og Varme
Savner du sommeren? Ta deg en tur direkte til en av våre opplevelsesrike destinasjoner.
 
Direkte samarbeid
Vi hjelper deg med neste gruppereise, vennetur eller firmaevent. Er dere en stor gruppe som skal på tur? Ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte reise for dere.