Skip to main content

Norwegian Cruise Line

Feel free

PEACE OF MIND: 

Dersom du bestiller et cruise med seiling før 30.09.2020 har du mulighet til å avbestille opptil 48 timer før seiling. Du vil da motta en future cruise credit kupong tilsvarende 100% av prisen man betalte for cruiset, som må benyttes før 31.desember.2022. Tilbudet gjelder for alle nye bestillinger, og for de som har bestilt fra og med 10.mars.2020. 

Kupongen for fremtidige cruise dekker alle betalte komponenter i reservasjonen, inkludert, men ikke begrenset til landutflukter, Free at Sea Holiday Upgrade og kostnadene for fly eller transfer bestilt på forhånd gjennom NCL. Forsikring og kreditt om bord gitt som en del av en kampanje er ekskludert. 

*Overnevnte regler kan endres når som helst. 

Kampanjer 

Hvor cruiser de til?

Seks skip i Europa:

Se Europa på en annerledes måte med Norwegian Cruise Line. For første gang tilbyr seks prisbelønte skip i europeiske farvann mer variasjon enn noen gang. Oppdag skjønnheten og historien til det vestlige og østlige Middelhavet, besøk de store byene langs Østersjøen, nyt den unike atmosfæren fra de lange sommerdagene i Nord-Europa, unnslipp vinteren til de solfylte Kanariøyene eller kryss Atlanterhavet med stil.

© Norwegian Cruise Line

Karibien og Bahamas

Velg blant åtte prisbelønte skip som seiler fra syv avgangshavner til de idylliske øyene og strendene i østlige Karibien, til det eksotiske Vest-Karibien og mot Mexico med templene og den solfylte kystlinjen. Eller oppdag det sørlige Karibien med vakre øyer som Barbados og St.Lucia. Også fristende: en kort pause på Bahamas eller Cubas pulserende hovedstad Havana hvor du kan danse bort natten..

Over hele verden – Asia, Australia og New Zealand

Når du har valgt å oppdage verden, vil du at cruiset skal være så avslappende og bekymringsfritt som mulig, og ingen vet det bedre enn Norwegian Cruise Line. Så ta gjerne en tur til eksotiske byer som Hong Kong, Singapore og Bangkok med sine eldgamle kulturer og dynamiske livsstil. Se japanske hager og balinesiske risterrasser. Seil inn til Sydney Harbor med den ikoniske broen og bølgende seil av operahuset, dykk Australias Great Barrier Reef og si ‘g`day’ til urbefolkningen. Utforsk det vidåpne landskapet i New Zealand og seil den vakre øyenbukta, eller gå på øyhopping over Sør-Stillehavet.

© Norwegian Cruise Line

Hva med Alaska?

Gå ombord i den yngste flåten i Alaska og oppdag et av verdens mest fascinerende landskap med snødekte fjell, enorme skoger, fosser, isbreer og fascinerende dyreliv både til sjøs og i land. La deg inspirere av spennende utflukter på land, unike opplevelser og utforsk «Last Frontier».

Hawai’i

Dersom du ønsker å oppleve Aloha-ånden til Hawai’i, stig om bord på Pride of America, som er det eneste skipet som seiler med amerikansk flagg og som er i stand til å besøke alle de fire største øyene på bare en uke. Det betyr mer en 85 timer for deg til å oppdage unike landskap og fascinerende kulturer. Med seilinger året rundt fra Honolulu, kan du starte det perfekte Hawaii-eventyret når du er klar.

Canada og New England

Nord-øst for Canada og USA blir til rødt og gull om høsten- den beste tiden å oppdage vakre landskap, historiske byer som Boston og Quebec City og idylliske fiskelandsbyer.

Panamakanalen

Ta gjerne snarveien på et cruise fra Atlanterhavet til Stillehavet. Og det er enda mer å oppdage, som fascinerende havner i Mexico, Guatemala, Costa Rica og Columbia – et eventyr du garantert vil huske livet ut.

© Norwegian Cruise Line

Sør-Amerika

Opplev Sør-Amerika på nært og personlig vis. Se frem til pulserende byer som Santiago de Chile og Buenos Aires, seil rundt det berømte Cape Horn, beundre de snødekte fjellene i de chilenske fjordene og Patagonias vidstrakte landskap eller besøk en av verdens mest berømte severdighet – mystiske Machu Picchu. 

Høres noe av dette spennende ut? Ta kontakt med oss på tlf: 920 71 737 eller send oss en mail på post@turs.no for en uforpliktende prat. 

Fotokredit: © Norwegian Cruise Line

 

Direkte fra Norge
Vi flyr til nye og spennende destinasjoner i Europa direkte fra Norge.
 
Direkte til Sol og Varme
Savner du sommeren? Ta deg en tur direkte til en av våre opplevelsesrike destinasjoner.
 
Direkte samarbeid
Vi hjelper deg med neste gruppereise, vennetur eller firmaevent. Er dere en stor gruppe som skal på tur? Ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte reise for dere.