Skip to main content

Direkte London

 

The City! London er et utmerket langhelg reisemål fylt med opplevelser, begivenheter og kanskje litt shopping. En sommerferie med mange muligheter både for store og små. London har noe for alle og enhver fra spennende historie, underholdning og severdigheter.

London er en by som bør være velkjent for de fleste nordmenn. London er Europas største by, og årlig tar den imot millioner av turister som besøker kjente landemerker som Big Ben, The London Eye og Madame Tussauds. Kronjuvelerne, Buckingham Palace, Camden Market ... I London støter historie sammen med kunst, mote, mat og godt, britisk øl. En perfekt dag arter seg ulikt fra person til person: Kulturentusiaster kan kose seg på kunstmuseet Tate Modern og på Royal Opera House. Moteinteresserte kan sikle over butikkene i Oxford Street. For matelskere er det ettermiddagste på Harrods eller sprøstekt fisk fra en ekte fish-and-chip-bod, som gir den opprinnelige London-atmosfæren. Musikk- og boknerder vil frike ut over Abbey Road og Sherlock Holmes-museet.

Reise med barn

Mange av Londons severdiheter og parker passer for både barn og voksne: London Eye, Science Museum, London Zoo, London Aquarium, lekeplassen i Kensington Gardens. I Warner Bros.Studio kan du se rekvisitter, kostymer og kulisser fra Harry Potter-filmene. Forhåndsbestill billetter på nettet. Besøk dinosaurene på Natural History Museum, se kronjuvelene i Tower of London eller gå på insektjakt i Kew Garden. Det er ingen grunn til å kjede seg i London! Reiser du med små barn kan det være lurt å planlegge oppholdet. Det er ofte lange køer ved severdihetene og ikke alltid like fremkommelig med barnevogn, spesielt ikke på undergrunnen.

 

Transport og kommunikasjon

London har et godt utbygget kollektivtilbud med verdens eldste undergrunn og de klassiske røde bussene. Hvis du planlegger å benytte deg av offentlig transport kan det være lurt å kjøpe et Oyster Card, et reisekort i plast du fyller med valgfritt beløp og som benyttes for reiser i London. Kortet kan bestilles fra visitbritain.com i forveien, de sender det hjem til deg. Det selges også på flyplasser og undergrunnsstasjoner. Fra flyplassen London Southend airport er det flere transportmuligheter. Undergrunnen er som regel billigst, men det går også hurtigtog, busser og taxi. Les mer på https://southendairport.com/

 

 

 

 

Direkte fra Norge
Vi flyr til nye og spennende destinasjoner i Europa direkte fra Norge.
 
Direkte til Sol og Varme
Savner du sommeren? Ta deg en tur direkte til en av våre opplevelsesrike destinasjoner.
 
Direkte samarbeid
Vi hjelper deg med neste gruppereise, vennetur eller firmaevent. Er dere en stor gruppe som skal på tur? Ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte reise for dere.